Όροι και προϋποθέσεις

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οποιαδήποτε παρατήρηση ή ένσταση έχετε θα ήταν χαρά μας να την μοιραστείτε μαζί μας, επικοινωνώντας στο email: info@dsagroupsa.com ή τηλεφωνικά στο 210 6020586.

Δ. & Σ. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η εταιρία Δ. & Σ. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ SSL

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

 

Ασφάλεια

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση του Πελάτη είναι ο κωδικός εισόδου (username / email) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας οι οποίοι σας παρέχουν πρόσβαση με ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία  

Ο πελάτης έχει πρόσβαση στα στοιχεία του μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την μυστικότητα τους.

Τα συστήματα που γίνετε Hosting το site έχουν συνεχή παρακολούθηση, Firewall protection, Virus Scanner, Malware Detector Brute force Protect, Password Protect και  Hotlink Protection.

 

Στοιχεία Πιστωτικών Καρτών

Το site δεν κρατάει στοιχεία πιστωτικών καρτών.

Όταν γίνεται επιλογή Πληρωμής, μέσω πιστωτικής κάρτας, το site διοδεύει την συναλλαγή σε οθόνη της Τράπεζας και στην συγκεκριμένη οθόνη γίνετε η καταχώρηση των ευαίσθητων στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η επεξεργασία τους.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του dsagroupsa.com και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επώνυμο, ΑΦΜ, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του dsagroupsa.com, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, όπως ορίζει ο Κανονισμός (ΕΕ) 679/2016 βλ. «Πολιτική περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

 

Τρόποι Πληρωμής

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση η εταιρίας μας σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

1. Με την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτα

Πληρώστε μέσω του ασφαλούς συστήματος συναλλαγών της Τραπέζης ALPHABANK, με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard, Maestro και American Express.

Δυνατότητα 6 ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ

 

2. Με κατάθεση (έμβασμα) στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με επωνυμία: Δ. & Σ. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

 • ΕΘΝΙΚΗΣ: 097 470 10 115
  ΙΒΑΝ: GR 42 011 0097 000 000 974 7010 115
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 50 330 368 60 379
  ΙΒΑΝ: GR 87 0172 0330 0050 3303 6860 379
 • ALPHA: 156 00 23 20 00 29 50
  ΙΒΑΝ: GR 84 0140 1560 / 1560 0232 000 29 50
 • EUROBANK: 0026.0251.54.0200103065
  ΙΒΑΝ: GR8602602510000540200103065

 

3. Εξόφληση με την Παραλαβή

Παραλάβετε την παραγγελίας σας από τις κεντρικές αποθήκες μας, Αντώνη Κιούση 56, Κορωπι, Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 με 16:30 και εξοφλήστε με την παραλαβή.

Αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 210-6626667, αναγράφοντας και κάποιο αναγνωριστικό στοιχείο ΠΧ: αριθμός παραγγελίας ή επωνυμία χρέωσης, και θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Εάν η πληρωμή γίνει μέσω e-banking , μπορείτε να μας στείλετε το ηλεκτρονικό αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο info@dsagroupsa.com

  

Προσοχή σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από την 1/4/2011 τα παραστατικά που αξία τους ξεπερνά τις 3.000€ πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή χρέωση πιστωτικής κάρτας.

 

Επιστροφές

Η εταιρία μας σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων εντος οκτώ(8)ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Οι επιστροφές προϊόντων διαχωρίζονται σε ελαττωματικά και μη ελαττωματικά.

Όσον αφορά τα Ελαττωματικά προϊόντα:

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα τα οποία είναι κακής ποιότητας, Φθαρμένα ή χαλασμένα, η για οπουδήποτε λογω έχουν αποσταλεί από λάθος δικό μας, (λάθος τιμολόγηση, λάθος ποσότητας λάθος μέγεθος κλπ).

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις η εταιρία υποχρεώνεται στην αντικατάσταση των ελαττωματικών προϊόντων εφόσον ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Έχετε επικοινωνήσει με την εταιρία μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω Email στο info@dsagroupsa.com και έχετε δηλώσει ότι έχετε ελαττωματικά προϊόντα εντος 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 • Το προς αντικατάσταση προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί δεν έχει υποστεί φθορές από χρήση και η συσκευασία του να είναι σε άριστη κατάσταση.
 • Το προς αντικατάσταση προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (απόδειξη ή τιμολόγιο)

Εφόσον το προς αντικατάσταση προϊόν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις τότε μπορείτε να το στείλετε στης έδρα μας και εμείς θα το αντικαταστήσουμε με το σωστό χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση για εσάς(μεταφορικά έξοδα παραλαβής και αποστολής βαραίνουν την εταιρία μας)

Όσον αφορά τα ΜΗ Ελαττωματικά προϊόντα:

ΜΗ Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα τα όποια δεν έχουν κανένα ελάττωμα , καμία φθορά εξωτερική ή εσωτερική και έχουν αποσταλεί σωστά από εμάς και σύμφωνα με την παραγγελία σας

Σε αυτή την περίπτωση που εσείς για κάποιο λόγο θελήσετε την αντικατάσταση ενός τέτοιου προϊόντος η εταιρία μας σας δίνει την δυνατότητα αρκεί να ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Έχετε επικοινωνήσει με την εταιρία μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω Email στο info@dsagroupsa.com και έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε την αλλαγή προϊόντος εντος 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 • Το προς αντικατάσταση προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί δεν έχει υποστεί φθορές από χρήση και η συσκευασία του να είναι σε άριστη κατάσταση.
 • Το προς αντικατάσταση προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (απόδειξη ή τιμολόγιο). Εφόσον το προς αντικατάσταση προϊόν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις τότε μπορείτε να το στείλετε στην έδρα μας και εμείς θα το αντικαταστήσουμε με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αρέσκειας σας.

Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με τα μεταφορικά έξοδα της παραλαβής και της αποστολής του νέου.

Σε περίπτωση που το προϊόν ελαττωματικό ή μη δεν έχει επιστραφεί προς αντικατάσταση εντός Οκτω (8) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τότε η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία αντικατάσταση.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Mε την καταχώρηση της παραγγελίας σας στο το ηλεκτρονικό σύστημα, θα σας σταλεί ενημερωτικό email για τη παραλαβή της παραγγελίας σας, καθώς και για το σε ποιο στάδιο εξέλιξης βρίσκεται.

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Πριν την ολοκλήρωση της , κατά την διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να σταματήσετε χωρίς κάποια περαιτέρω διαδικασία.
 • Εάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία και δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 6020586 και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας
 • Εάν έχετε παραλάβει τα προϊόντα της παραγγελία σας και επιθυμείτε ωστόσο την ακύρωση της παραγγελίας σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6020586 ή μέσω email : info@dsagroupsa.com εξηγώντας μας τους λόγους της ακύρωσης και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Το dsagroupsa.com σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, εάν για οποιαδήποτε λόγω δεν επιθυμείτε να παραλάβετε μια παραγγελία που έχετε ήδη εξοφλήσει ή για κάποιο λόγω δεν επιθυμείτε αλλαγή των ελαττωματικών εμπορευμάτων με νέα, τότε μπορείτε αφού μας ενημερώσετε με email στο info@dsagroupsa.com εξηγώντας μας σαφώς τους λόγους της απόφασής σας να πάρετε τα χρήματα σας πίσω. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη τραπεζικού λογαριασμού στις συνεργαζόμενες με εμάς τράπεζες. Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ολοκληρώνεται σε περίπου 15 ημέρες.

 

Μεταφορικά

Για την παραλαβή των παραγγελιών σας η εταιρία μας χρησιμοποιεί ιδίοκτητα μεταφορικά μέσα καθώς και μεταφορικές εταιρίες

 • Για παραγγελιές άνω των 50€ εντός νομού Αττικής υπάρχει δωρεάν παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
 • Για παραγγελίες άνω των 50€ επαρχίας, η παράδοση γίνεται μέχρι το πρακτορείο μεταφορών που θα μας υποδείξετε (τα περαιτέρω μεταφορικά επιβαρύνουν εσάς).
 • Για παραγγελιές κάτω των 50€ Αττικής ή επαρχίας, η παράδοση γίνεται στην διεύθυνση ή το πρακτορέιο μεταφορών που θα μας υποδείξετε σε 1-2 εργασίμες με επιβάρυνση 5€.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ

Εκπτωτικά κουπόνια & Προσφορές

Όλα τα εκπτωτικά κουπόνια και οι προσφορές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας, αφορούν ΜΟΝΟ ONLINE παραγγελίες, για τηλεφωνικές ή άλλες παραγγελίες(fax, email κλπ)δεν ισχύουν.

 

Διαθεσιμότητα

Όλα τα είδη τα οποία εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο dsagroupsa.com εμφανίζουν ένδειξη για την διαθεσιμότητα τους και το χρόνο αποστολής τους, με αυτό τον τρόπο είσαστε άμεσα ενημερωμένοι για το ποια είναι άμεσα διαθέσιμα και ποια μπορούν να παραδοθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Εάν για οπουδήποτε λόγω κάποιο προϊόν δεν μπορεί να φορτωθεί στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που αναφέρει, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή και τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για την νέα ημερομηνία παράδοσης, εάν κρίνετε ότι δεν σας εξυπηρετεί μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εάν αυτή έχει πληρωθεί, τα χρήματα σας θα επιστραφούν εντός 15 ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό των συνεργαζόμενων με εμάς τραπεζών.

 

Ανωτέρα βία

Εάν για λόγους ανωτέρας βίας(απεργίες, συγκεντρώσεις-κινητοποιήσεις,άσχημες καιρικές συνθήκες κλπ), η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί, θα σας ενημερώσουμε μέσω email για την πιθανή ημερομηνία παράδοσης, και θα περιμένουμε από εσάς επιβεβαίωση, για την ολοκλήρωση της αποστολής.

 

Οργανωμένο έγκλημα

Ο δικτυακός τόπος dsagroupsa.com όπως προαναφέρεται και στις σελίδες ασφάλεια συναλλαγών και προσωπικά δεδομένα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τα προσωπικά σας δεδομένα, χρησιμοποιώντας ότι είναι τεχνολογικά εφικτό για την προστασία τους, ωστόσο εάν το dsagroupsa.com υποστεί οργανωμένη επίθεση hacker δεν φέρει καμία ευθύνη εάν κλαπούν προσωπικά δεδομένα.

Βεβαία ακόμα και αυτό να γίνει οι χρήστες πιστωτικών καρτών είναι διασφαλισμένοι γιατί τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών δεν τηρούνται στα δικά μας αρχεία αλλά στον server της συνεργαζόμενης τράπεζας(ALPHA BANK).

 

Newsletters

Κατά την διαδικασία εγγραφή σας, δίνεται η δυνατότητα λήψης των ενημερωτικών μας φυλλαδίων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι η επικοινωνία μας με τους πελάτες μας καθώς και η γνωστοποίηση προσφορών και παροχών. Εάν για οποιοδήποτε λόγω δεν επιθυμείτε να λαμβάνεται το ενημερωτικό μας δελτίο, μπορείτε να διακόψετε την λήψη του εδώ .

 

Νομικό πλαίσιο

Η λειτουργία του dsagroupsa.com πραγματοποιείται σύμφωνα με την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και διέπεται από τον νόμο περί προστασίας καταναλωτών (Ν.251/1994) που ρυθμίζει θέματα πωλήσεων από απόσταση.

Το dsagroupsa.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των παρόντων όρων, για κάθε διαφορά υπεύθυνα σε κάθε περίπτωση τα δικαστήρια Αθηνών

 

Στοιχειά Εταιρίας

Δ. & Σ. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΕΞΑΓΩΓΕΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΧΑΡΤΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΗ ΚΙΟΥΣΗ 56- ΘΕΣΗ ΠΡΑΡΙ

ΚΟΡΩΠΙ Τ.Κ.19400

Α.Φ.Μ. 094399030

Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

E-mail: info@anastopoulos-sa.gr

Τηλ.: 210-6020586-7-8

Fax: 210-6626667